[O1] Jak sprawdzić przeszłośc autka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gizm0
    Classic
    • 2010
    • 19

Zamieszczone przez mrrudzin
    raz na dół podczas postoju (kluczyk w pozycji "0") - wycieraczki ustawiają się w pionie (i rozwiązało się pytanie jak je wymienić :P ). Wracają spowrotem po ponownym naciśnięciu wajhy albo po przekroczeniu 20km/h.
    ++

hmmm...no przyznam że o tym akurat nie wiedziałem :? :roll: :diabelski_usmiech
  • bary
    Drive
    • 2008
    • 57

Witam szanownych kolegów. Gdzieś w necie natknąłem się na informacje, że po nr VIN Peugeota można na jakimś forum we Francji sprawdzić jego przeszłość. Mam w zwiazku z tym pytanie. Czy po numerze VIN naszych szkodników można także gdzieś sprawzdić ich przeszłość, czy też tylko pozostaje telefon do serwisu ??
    Pozdrawiam

Komentarz

• oziemi
      Rider
      S_OCP Member
      • 2007
      • 399

W serwisie niczego sie nie dowiesz, gdyż skoda nie ma takiej bazy jak np. volvo gdzie możesz poznać przeszłość samochodu.
      Elegance
      ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
      -------------------------------------------

Komentarz

• misiekwaw
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7715
        • Ford

z tego co wiem jedyne co mozesz z numeru VIN to odczytac jakie auto wyjechalo z fabryki, kolor, rocznik, wyposazenie

historie serwisowa niestety z tego co wiem musisz sprawdzac w ASO w ktorym byla serwisowana bo nie ma wspolnej bazy
        Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
        http://www.disi-tune.pl
        Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
        Był WRX
        Była Octa

Komentarz

• lukasz3112
          RS
          • 2008
          • 3607

Dokładnie tak jak mówi MisiekWAW...tylko i wyłącznie w ASO. Jeśli auto było tam oczywiście serwisowane.
          Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3

Komentarz

Pracuję...